Terug naar overzicht

Tante Sien: voor de hele familie

mei 2024

Je hebt het vast gehoord óf al gezien: Tante Sien in Vasse wordt nieuw leven ingeblazen. Op de historische plek van voormalig restaurant Tante Sien worden een 15-tal mooie lodge appartementen gerealiseerd, waarvoor de bouwwerkzaamheden al in volle gang zijn! Maar wie is nou het gezicht achter dit nieuwe concept? We vertellen je er graag meer over!

Blog 2

Elke’s verhaal

Dit is Elke! Elke is de nieuwe uitbater van Tante Sien is Vasse. Maar hoe komt ze zo in Vasse terecht en wat gaat er gebeuren met Tante Sien? Elke is twee jaar geleden met bouwbedrijf Scholte op Reimer uit Vasse in gesprek gegaan om mee te denken over een horecaconcept voor Tante Sien. Elke heeft de Hoge Hotelschool in Maastricht afgerond, en met haar werkervaring en passie voor horeca wist ze dat dit hét moment was om de stap te zetten naar het ondernemerschap. Elke: “De bouw verloopt goed en de bouwvakkers van Scholte op Reimer werken vol enthousiasme aan de het ‘nieuwe’ Tante Sien, en wat wordt het al mooi! Volgend voorjaar opent naar verwachting het nieuwe horecaconcept.”

Totaalconcept

Elke: “Eigenlijk was ik op zoek naar iets wat hier in de omgeving niet bestaat: een plek waar het hele gezin het naar zijn zin heeft. Van opa en oma tot aan de kleinkinderen, iedereen moet zich thuis voelen!” Dat heeft Elke dan ook altijd voor ogen gehad, maar wat is nou de ideale plek voor het hele gezin? Daarop antwoordt ze: “Een plek met een ‘echt’ goede sfeer, met goed eten en drinken waar iedereen zich vermaakt. ‘Én in combinatie met een activiteit in de natuur. Zo is ook het nieuwe concept voor Tante Sien geboren.”

Uniek in de omgeving

Voor Tante Sien zijn veel plannen. “Tante Sien heeft een rijke geschiedenis, hoe mooi zou het zijn dat we dit door kunnen geven aan de volgende generatie in een interactief en educatief format? ” “Ik zou graag willen dat Tante Sien straks weer dezelfde waarde heeft als dat het altijd gehad heeft, dat zou ik echt heel tof vinden. Alleen dan in een nieuw jasje.”

Wat kun je straks van Tante Sien verwachten?

Tante Sien wordt dus hersteld in haar oude glorie, maar dan in een modernere vorm. De prachtige oude Twentse elementen blijven in zicht maar het gehele pand wordt getransformeerd en verduurzaamd. Daarnaast heeft Elke ook veel ideeën over hoe Tante Sien een verbindende factor moet worden in de regio. Zo zijn er plannen voor een speeltuin met natuurlijke elementen, interactieve wandeltochten, maar ook een plek waar je de rust op kan zoeken en bijvoorbeeld een yogales gaat of kan mediteren. Daarnaast is Elke aan het kijken naar een natuurlijk ingerichte tuin met fijne zitjes. “Ik wil graag dat iedereen zich op elk moment van de dag bij Tante Sien kan vermaken, van een lekkere lunch of een borrel op het terras, tot aan een kop koffie bij het fietsen.”

Investeer mee!

Op de locatie van voormalig restaurant Tante Sien worden door aannemersbedrijf Scholte op Reimer een 15-tal mooie lodge appartementen gerealiseerd.
Voor deze lodge appartementen zijn wij op zoek naar beleggers die in dit project willen investeren. Alle randzaken met betrekking tot de verhuur, het financiële beheer en de schoonmaak worden volledig voor de belegger verzorgd. Neem voor meer informatie contact op met Team Nieuwbouw!

Bekijk hier het nieuwbouwplan!